Komentáře k článku
BAROVÉ NOVINY.cz mají zájem poskytovat prostor jen
korektně a slušně vedené debatě. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se zároveň zavazujete dodržovat etický
kodex, který vyplývá ze standardů slušně vedených debat. Pokud váš text obsahuje hrubé urážky,
vulgarismy, spamy, hanlivá komolení jmen, vzbuzuje podezření z porušení zákona,
vystavujete se pak riziku, že jej administrátor smaže. Přejeme vám zajímavou a
inspirativní výměnu názorů.
Tomáš Kubíček, 8.09.2010, 22:09:06
VEŘEJNÁ OMLUVA ČESKÉMU OLYMPIJSKÉMU VÝBORU
Omlouvám se Českému Olympijskému Výboru, že jsem svou neznalostí olympijské symboliky, uvedl v dodatku názvu naší akce „HENDRICK´S BOH 2010“, slovo „Olympijské“.
Slibuji, že v nejkratším možném termínu, odstraním toto slovo z našich propagačních materiálů, našich webových stránek a budu nadále používat název, který nebude v rozporu užívání olympijských symbolik.
Teprve dnes, jsem se totiž dozvěděl, že slova jako „olympijský“ a „olympiáda“, patří mezi olympijská symbolika chráněná zákonem č. 60/2000 Sb., o ochraně olympijských symbolik.
Neměl jsem předchozí písemné zmocnění, k jehož udělení je jako jediný subjekt v České republice, oprávněn pouze Český olympijský výbor.
Za vzniklou situaci a mou neznalost této důležité informace, prosím přijměte mou upřímnou omluvu.
Tomáš Kubíček
KUBICZECH, 3.09.2010, 23:17:27
Aha, bar vypadá velmi dobře. Pošlete mi na sebe prosím email.
Na stránkách, i ostatních vyhledávačích je k nedohledání ;-)
Martin, 31.08.2010, 12:42:40
coffee & cocktail bar FIFTY - FIFTY, Kopřivnice :-)
KUBICZECH, 31.08.2010, 03:57:42
Zdravím Martine, a z jakého jste baru, jestli se můžu zeptat? Díky
Martin, 31.08.2010, 00:11:53
to bude asi pěkný mejdan co? tak třebas na příští ročník pozvete i barmany mimo Prahu :-) :-) :-)